• MONDAY

    7:00 AM
    Dave Lyons

    Wake up with Lyonsie
    2 Hours of Great music and fun Chat.

    9:00 AM
    Flashbacks & beyond (R)

    A Repeat of Flashbacks & Beyond
    from Last Friday.

    10:00 AM
    Liam Quigley

    Two Hours of Great Music & and some Quigley stories.

    12:00 PM
    Mike Moloney

    Moloney After Midday.
    3 Hours of Mike at The Mic.

    3:00 pm
    Jim O'Neill

    Jim O'Neill's Drivetime, Probably..
    ..The best drive show ever!

    6:00 pm
    Reel To Reel

    DJ Lee in Los Angeles with music from
    the great Movies and TV shows.

    7:00 pm
    The Shy DJ

    2 hours of great music
    with very little talk from this presenter.

    9:00 AM
    Mick Mulcahy

    Mick Mulcahy plays some great tunes
    at the end of your day

    12:00 AM
    The Classic Album

    Mike Moloney picks a Classic Album
    and plays every track back to back.

    1:00 AM
    Overnight Repeats

    A Repeat of some of the best bits
    from the previous day.

  • TUESDAY

    7:00 AM
    Dave Lyons

    Wake up with Lyonsie
    2 Hours of Great music and fun Chat.

    9:00 AM
    Reel To Real (R)

    A Repeat of reel to reel
    from Last night.

    10:00 AM
    Liam Quigley

    Two Hours of Great Music & and some Quigley stories.

    12:00 PM
    Mike Moloney

    Moloney After Midday.
    3 Hours of Mike at The Mic.

    3:00 pm
    Jim O'Neill

    Jim O'Neill's Drivetime, Probably..
    ..The best drive show ever!

    6:00 pm
    Intersections

    Robbie Irwin takes you on a journey
    of Music trivia and treats

    7:00 pm
    The Shy DJ

    2 hours of great music
    with very little talk from this presenter.

    9:00 AM
    Mick Mulcahy

    Mick Mulcahy plays some great tunes
    at the end of your day

    12:00 AM
    The Classic Album

    Mike Moloney picks a Classic Album
    and plays every track back to back.

    1:00 AM
    Overnight Repeats

    A Repeat of some of the best bits
    from the previous day.

  • WEDNESDAY

    7:00 AM
    Dave Lyons

    Wake up with Lyonsie
    2 Hours of Great music and fun Chat.

    9:00 AM
    Intersections (R)

    A Repeat of Intersections
    from Last night.

    10:00 AM
    Liam Quigley

    Two Hours of Great Music & and some Quigley stories.

    12:00 PM
    Mike Moloney

    Moloney After Midday.
    3 Hours of Mike at The Mic.

    3:00 pm
    Jim O'Neill

    Jim O'Neill's Drivetime, Probably..
    ..The best drive show ever!

    6:00 pm
    Skule Dysko

    Back to the School days
    Rory O'Brien is the DJ.

    7:00 pm
    The Shy DJ

    2 hours of great music
    with very little talk from this presenter.

    9:00 AM
    Mick Mulcahy

    Mick Mulcahy plays some great tunes
    at the end of your day

    12:00 AM
    The Classic Album

    Mike Moloney picks a Classic Album
    and plays every track back to back.

    1:00 AM
    Overnight Repeats

    A Repeat of some of the best bits
    from the previous day.

  • THURSDAY

    7:00 AM
    Dave Lyons

    Wake up with Lyonsie
    2 Hours of Great music and fun Chat.

    9:00 AM
    Skule Dysko (R)

    A Repeat of Skule Dysko
    from Last night.

    10:00 AM
    Liam Quigley

    Two Hours of Great Music & and some Quigley stories.

    12:00 PM
    Mike Moloney

    Moloney After Midday.
    3 Hours of Mike at The Mic.

    3:00 pm
    Jim O'Neill

    Jim O'Neill's Drivetime, Probably..
    ..The best drive show ever!

    6:00 pm
    The Fresh Stream

    Liam Quigley plays new releases
    and looks at the Irish album charts.

    7:00 pm
    The Shy DJ

    2 hours of great music
    with very little talk from this presenter.

    9:00 AM
    Mick Mulcahy

    Mick Mulcahy plays some great tunes
    at the end of your day

    12:00 AM
    The Classic Album

    Mike Moloney picks a Classic Album
    and plays every track back to back.

    1:00 AM
    Overnight Repeats

    A Repeat of some of the best bits
    from the previous day.

  • FRIDAY

    7:00 AM
    Dave Lyons

    Wake up with Lyonsie
    2 Hours of Great music and fun Chat.

    9:00 AM
    The Fresh Stream (R)

    A Repeat of The Fresh Stream
    from Last night.

    10:00 AM
    Liam Quigley

    Two Hours of Great Music & and some Quigley stories.

    12:00 PM
    Mike Moloney

    Moloney After Midday.
    3 Hours of Mike at The Mic.

    3:00 pm
    Jim O'Neill

    Jim O'Neill's Drivetime, Probably..
    ..The best drive show ever!

    6:00 pm
    Flashbacks & Beyond

    DJ Lee in Los Angeles with
    the weekly extravaganza.

    7:00 pm
    The Shy DJ

    2 hours of great music
    with very little talk from this presenter.

    9:00 AM
    Rory O'Brien

    Rory O'Brien rounds off your week
    with great songs and chat.

    12:00 AM
    The Classic Album

    Mike Moloney picks a Classic Album
    and plays every track back to back.

    1:00 AM
    Overnight Repeats

    A Repeat of some of the best bits
    from the previous day.

  • SATURDAY

    7:00 AM
    Robbie irwin

    Wake up to Robbie irwin
    Great songs for Saturday morning

    10:00 AM
    Chris Barry

    No phones here :)
    just 3 hours of great songs

    1:00 PM
    Bob Conway

    Into Saturday afternoon with
    great music and chat.

    3:00 PM
    Roger Lane

    Always a hoot
    The new guy..Roger

    7:00 pm
    Roddie Cleere

    Probably..
    ..The most knowledgeable DJ in the world

    10:00 pm
    Night Moves

    Saturday Night In
    With Rory O Brien.

    12:00 AM
    The Classic Album (R)

    Mike Moloney picks a Classic Album
    and plays every track back to back.

    1:00 AM
    Overnight Repeats

    A Repeat of some of the best bits
    from the previous day.

  • SUNDAY

    7:00 AM
    Robbie irwin

    Wake up to Robbie irwin
    Great songs for Sunday morning

    10:00 AM
    Chris Barry

    No phones here :)
    just 3 hours of great songs

    1:00 PM
    Bob Conway

    Into Sunday afternoon with
    great music and chat.

    3:00 PM
    Roger Lane

    Always a hoot
    The new guy..Roger

    7:00 pm
    Roddie Cleere

    Probably..
    ..The most knowledgeable DJ in the world

    10:00 pm
    Night Moves

    Closing off the weekend
    With Rory O Brien.

    12:00 AM
    The Classic Album (R)

    Mike Moloney picks a Classic Album
    and plays every track back to back.

    1:00 AM
    Overnight Repeats

    A Repeat of some of the best bits
    from the previous day.